MY SOLAR M2 Mono Solar PV Panel 365w 370watt 375wp 380 Watt 385 w Perc Solar Pv Module

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

CIRI konci

5/6/9 Sél Surya Busbar

5/6/9 sél busbar surya nyoko kana téknologi anyar pikeun ningkatkeun épisiénsi

tina modul, nawiskeun penampilan éstétis anu langkung saé, ngajantenkeunana sampurna

pikeun pamasangan atap.

Kekecapan Tinggi

Efisiensi konversi modul langkung luhur (dugi ka 19,84%) kauntungan tina

Téknologi Emmiter Rear Kontak (PERC) téknologi.

Résistansi PID

Kinerja Anti-PID anu hadé ngajamin dégradasi kakuatan terbatas

pikeun produksi masal.

Résistansi PID

Kinerja Anti-PID anu hadé ngajamin dégradasi kakuatan terbatas

pikeun produksi masal.

Katahanan Cuaca Parah

Disertifikasi pikeun nahan: beban angin (2400 Pascal) sareng beban salju

(5400 Pascal).

Durasi Ngalawan Kaayaan Lingkungan anu ekstrem

Résistansi kabut uyah sareng amonia tinggi.

Karakteristik Mékanis

Tipe SélMono PERC 156.75 x 156.75mm

No. sél72 Sél (6 × 12)

Diménsi1956x992x35mm (77.01 × 39.06 × 1.38 inci)

Beurat22.5kg (49,60 lbs)

Kaca hareup3.2mm Palapis Anti Réfléksi, Transmisi Tinggi, Besi Rendah, Gelas Suhu

PiguraAlloy Aluminium Anodized

Kotak SimpangIP67 Dipeunteun

Kabel KaluaranTUV 1 × 4.0mm2, Panjang 900mm atanapi Lengh Disesuaikan
M660WWWB_CN_CH M660WWWB_CN_CH

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami