MY SOLAR M6 Half Cell Solar Pv Panel 5bb 6bb 9bb 430w 435watt 440wp 445 Watt 450 w 455 w Perc Solar Pv Module

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

CIRI konci

6/9/12 Sél Surya Busbar

Sél surya 6/9/12 busbar nyoko kana téknologi anyar pikeun ningkatkeun épisiénsi

tina modul, nawiskeun penampilan éstétis anu langkung saé, ngajantenkeunana sampurna

pikeun pamasangan atap.

Kekecapan Tinggi

Efisiensi konversi modul langkung luhur (dugi ka 20,38%) kauntungan tina

struktur sél satengah (ciri résistansi rendah).

Résistansi PID

Kinerja Anti-PID anu hadé ngajamin dégradasi kakuatan terbatas

pikeun produksi masal.

Kinerja lampu-handap

Gelas canggih sareng permukaan sél desain bertekstur mastikeun alus teuing

kinerja di lingkungan lampu-handap.

Katahanan Cuaca Parah

Disertifikasi pikeun nahan: beban angin (2400 Pascal) sareng beban salju

(5400 Pascal).

Durasi Ngalawan Kaayaan Lingkungan anu ekstrem

Résistansi kabut uyah sareng amonia tinggi.

Karakteristik Mékanis

Tipe SélMono PERC 166x83mm

No. sél144 Sél (6 × 24)

Diménsi2108x1048x35mm (82.99 × 41.26 × 1.38 inci)

Beurat25.6kg (56.43 lbs)

Kaca hareup3.2mm Anti-Refleksi Coating, Transmisi Tinggi, Besi Rendah, Kaca Tempered

PiguraAlloy Aluminium Anodized

Kotak SimpangIP68 Dipeunteun

Kabel KaluaranTUV 1 × 4.0mm2, Portait: 300 / 300mm
M660WWWB_CN_CH M660WWWB_CN_CH

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami