MY SOLAR M3 Mono Solar PV Panel 185w 190watt 195wp 200 Watt 205 w Perc Solar Pv Module

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

CIRI konci

5/6/9 Sél Surya Busbar

5/6/9 sél busbar surya nyoko kana téknologi anyar pikeun ningkatkeun épisiénsi

tina modul, nawiskeun penampilan éstétis anu langkung saé, ngajantenkeunana sampurna

pikeun pamasangan atap.

Kekecapan Tinggi

Efisiensi konversi modul anu langkung luhur (dugi ka 20,3%) kauntungan tina

Téknologi Emmiter Rear Kontak (PERC) téknologi.

Résistansi PID

Kinerja Anti-PID anu hadé ngajamin dégradasi kakuatan terbatas

pikeun produksi masal.

Kinerja lampu-handap

Gelas canggih sareng permukaan sél desain bertekstur mastikeun alus teuing

kinerja di lingkungan lampu-handap.

Katahanan Cuaca Parah

Disertifikasi pikeun nahan: beban angin (2400 Pascal) sareng beban salju

(5400 Pascal).

Durasi Ngalawan Kaayaan Lingkungan anu ekstrem

Résistansi kabut uyah sareng amonia tinggi.

Karakteristik Mékanis

Tipe SélMono PERC 158.75 x 158.75mm

No. sél36 Sél (4 × 9)

Diménsi1500x680x35mm (59.06 × 26.77 × 1.38 inci)

Beurat11,3kg (24,91 lbs)

Kaca hareup3.2mm Palapis Anti Réfléksi, Transmisi Tinggi, Besi Rendah, Gelas Suhu

PiguraAlloy Aluminium Anodized

Kotak SimpangIP67 Dipeunteun

Kabel KaluaranTUV 1 × 4.0mm2, Panjang 900mm atanapi Panjang Disesuaikan
组件规格书-MYM3036-185~205-1500X680X35-ENG20200101A 组件规格书-MYM3036-185~205-1500X680X35-ENG20200101B

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami