20
myg
ygg2
myg3

tentang Kami

Surya kuring téknologi

My Solar Technology Co., Ltd. didirikeun dina bulan Désémber 2010, mangrupikeun anggota kelompok MY Solar, anu khusus kana desian, ngadamel sareng penjualan modul PV sareng produk korélatif

PRODUK

PISANAN

PRODUK

  • MYG1072

    Sél surya 5 busbar ngadopsi téknologi anyar pikeun ningkatkeun efisiensi modul, nawiskeun penampilan anu éstétis anu langkung saé, sahingga sampurna pikeun pamasangan atap
    MYG1072
  • Surya

    Efisiensi konversi modul langkung luhur (dugi ka 20,45%) nguntungkeun tina struktur sél hapal (ciri résistansi rendah)
    Solar
  • Monocrystalline

    Kinerja ANTI-PID unggulan ngajamin degradasi kakuatan terbatas pikeun produksi masal
    Monocrystalline
  • MYM2036

    Gelas canggih sareng permukaan sél desain bertekstur mastikeun kinerja anu hadé dina lingkungan anu hampang.
    MYM2036